STOPP LAKSEPARASITTEN GYRODAKTILUS SALARIS!

Alle båter, utstyr og fiskeutstyr som tas med fra andre vassdrag til Målselva skal desinfiseres med klor før det brukes i elva. Løs opp klortabletter i vann eller tilsett en kork klorin i 10l vann og vask utstyret med dette før bruk.

Kanopadling i Målselv

Padlekurs

Vi arrangerer kurs både for nybegynnere og viderekommende.
Felles for kursene er at vi starter med padling på flatvann. Her trener vi opp de grunnleggende ferdigheter. Når vi er klar for nye utfordringer prøver oss i strømmende vann. Hovedvekten på kurset vil ligge på å lære teknikk, naturkjenskap og sikkerhet slik at deltakerne kan padle trygt på egenhånd innenfor det nivået kurset ligger på.

Momenter vi vil komme innom i løpet av kurset er padleteknikk, utstyrsteori, lesing av elv og bølger, sikkerhet, leirliv og turplanlegging. Hovedvekten vil i starten være å lære seg å mestre kanoen.

Vi stiller med padleutstyr og fellesutstyr. Dette innebærer at du må ha med:
- Sovepose, liggeunderlag
- Kopp, tallerken og bestikk
- Flere skift varme klær. (Ullundertøy, varm genser, regntøy,overtreksklær, varme sokker, etc)
 - Ekstra sko som kan bli våte, ikke gummistøvler eller store fjellsko.
 - Vindtøy/Regntøy
 - Toalettsaker og annet personlig utstyr
 - Mat for hele helga

Fakta
2 dager: 3 - 6 deltakere.
Pris pr pers uten kost/transport: kr 1900,-

Vi setter opp kurs på forespørsel ved nok påmeldte.

Kanoleie

Kano fås leid på følgende betingelser:
Leiepris er kr 250,- pr kano for hvert påbegynt døgn. Dette innkluderer en kano, to flytevester og to årer.
Kanoene leies ut fra, og leveres hos UNDERVEGS på Svendborg. Bringing og henting av kano kan gjøres etter avtale med UNDERVEGS. Dette koster kr 5,- pr kjørt kilometer og minimum kr 80,-.
Utstyret skal leveres tilbake i den stand det ble levert ut. Skader utover nomal slitasje erstattes med beløp tilsvarende reparasjonskostnadene, eller nypris om skaden er betydelig.
All bruk av utstyr skjer på eget ansvar. Leietakere forplikter seg til å følge de retningslinjer som gies av UNDERVEGS med hensyn til valg av padleområde og oppførsel ute i naturen.

 

Elvefører


«Elvefører for Målselvvassdraget» er en liten og hendig padleguide som er laget av oss i Undervegs. Den fås kjøpt hos oss. Send en mail, så sender vi føreren i posten.